LV väskan!

Blondinbella var först med att innhandla väskan Lous Vuitton, därefter så handlade Dessie en likadan väska, och sen handlade Kissie en? De verkar vara rätt inne i bloggvärlden att äga en sådan väska!


En annan sak jag skrattade åt var att alla dom är blonda!




Paow VS Yosefh?

Det var någon som hade frågat Paow vad som hade hänt mellan henne och Yosefh? Hon skrev ett jätte inlägg om vad hon tyckte och tänkte om honom och de överiga bloggarna. Självklart ser Yosefh detta och ger Paow ett svar på tal kan man säga..


Paows inlägg



Ja vem ska man tro på egentligen? Vilken sida står du på ? Paows eller Yosefhs ?


Kissies bloppis..

Kissie älskar att sälja sina kläder. Detta är inte först gången hon har en bloppis i sin blogg. Men Hur ofta har man med samma plagg 2 ggr? Nu lyckades hon i alla fall få den såld, och de var ju tur? De hade ju blivit pinsamt om hon hade tagit med den i hennes nästa bloppis?


Hon köpte klänningen till sin 18 års dag. Denna är tagen från när hon bloggade hos blogg.se


Första gången sålde hon den för 300 kr, och de var ju inte så konstigt att hon aldrig fick den såld när de finns liknande klänningar för billigare pris och snyggare dessutom.


Nu fick hon den i alla fall såld. Dock inte för 300 kr denna gång utan för 150 kr!

Mötet med Marie Polsjö

För några dagar sen skulle Kissie & Steffie på ett möte tillammans. Dom skulle träffa Marie Polsjö som tidigare bloggat [HÄR] men som nu för tiden bloggar [HÄR] . Mötet gick ut på att Kissie skulle göra reklam för Marie Polsjö´s nya commyniti, så att dom ska bli större än blogg.se . Steffie har ju precis flyttat sin blogg till mondoblog.se


Kissies kvitto?

Anfånde Kissies kommande bröstoperation så vet jag faktiskt inte vad jag ska tro själv? Efter att man har sett hennes fejkade kvitt som man bara skrattar år så tror jag faktiskt inte att hon kommer att göra operatinen.

När man ska operera sig och då spelar de ingen roll vad du ska göra för ingrepp så får du absolut inte vara sjuk, vilket Peter (kissies bror) har intygat att kissie är nu.



Angånde hennes kvitto då.. Jo vem som helst kan ju se att detta är ett helt annat kvitto. Jag tror helt allvarligt att de var kvittot som hon köpte sin tröja på som hon påstår kostar 3000 kr, och så har hon tryckt dit en 9 och en 5. Bra försökt i alla fall?



Dessie och din sko

Vi inleder första inlägget med lite konstigheter och missar från Dessie. Dessie har tidigare i sin blogg lagt din sko på sin dissar lista. Men igår när hon var i Örebro skedde något märkligt..


I sin berättelse om hur dåliga din sko är så går hon några dagar senare och köper 2 par skor från din sko som hon har pratat så mycket skit om, Hmm?


Jag tycker inte att de ser ut som några 2 cms klack? Eller är de bara jag som ser fel?

RSS 2.0